MU-Samtaler

Når medarbejderudviklingssamtaler bliver løsningsfokuserede

MU-Samtaler.dk er et bogprojekt startet af Solutionsurfers Danmark og Mikael Elkan (Cand.mag. i dansk og kommunikation, IPMA Level C Certified Project Manager m.m.)

 

MU-Samtaler.dk er hjemmesiden for bogprojektet om udvikling af MU-Samtaler i Danmark. Vi tilbyder ikke flere skemaer, men analyse, udvikling og nye måder at gennemføre og koordinere MU-Samtaler og resultaterne af dem.

 

Vores bedste håb er, at MU-Samtaler i Danmark skal være en foretrukken og vigtig samtale for både leder og ansat. – Og at offentlige og private organisationer får et udbytte af at gennemføre MU-Samtaler, der understøtter deres virke, formål og strategier.

 

Tre hurtige om MU-Samtaler

  • Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) er en samtale mellem medarbejder og den nærmeste leder. MU-Samtalen handler om medarbejderens trivsel, samarbejdet og den personlige og faglige udvikling.
  • MU-Samtalen er lovpligtige for offentlige organisationer, det vil sige i staten, regioner og kommuner.
  • MU-Samtaler er ikke lovpligtige for private virksomheder, men omkring to ud af tre private virksomheder gennemfører MU-Samtaler eller samtaler, der har fokus på kompetenceudvikling af den ansatte. Samtalerne gennemføres typisk en gang om året.