MU-Samtaler

Når medarbejderudviklingssamtaler bliver løsningsfokuserede

MU-Samtaler.dk er et projekt startet af Solutionsurfers Danmark og Mikael Elkan (Cand.mag. i dansk og kommunikation, IPMA Level C Certified Project Manager m.m.)

 

MU-Samtaler.dk er siden for projektet om udvikling af MU-Samtaler i Danmark. Vi tilbyder ikke flere skemaer, men analyse, udvikling og nye måder at gennemføre og koordinere MU-Samtaler og resultaterne af dem.

 

Vores bedste håb er, at MU-Samtaler i Danmark skal være en foretrukken og vigtig samtale for både leder og ansat. – Og at offentlige og private organisationer får et udbytte af at gennemføre MU-Samtaler, der understøtter deres virke, formål og strategier.

 

Info om MU-Samtaler

MU-Samtaler – eller medarbejderudviklingssamtaler – er lovpligtige for offentlige organisationer, det vil sige. i staten, regioner og kommuner.

MU-Samtaler er ikke lovpligtige for private virksomheder, men omkring to ud af tre private virksomheder gennemfører MU-Samtaler eller samtaler, der har fokus på kompetenceudvikling af den ansatte. Samtalerne gennemføres typisk en gang om året.