MU-Samtaler

Når medarbejderudviklingssamtaler bliver løsningsfokuserede

MU-Samtaler.dk er et bogprojekt startet af Solutionsurfers Danmark og organisationskonsulent Mikael Elkan.

MU-Samtaler.dk er hjemmesiden for bogprojektet om udvikling af MU-Samtaler i Danmark. Vi tilbyder ikke flere skemaer, men analyse, udvikling og nye måder at gennemføre og koordinere MU-Samtaler og resultaterne af dem.

Første version af bogen er udkommet i april 2017 og kan få gratis så længe lager haves. Den bestilles ved at sende e mail til: info@solutionsurfers.dk med adresse den ønskes sendt til og betale 32 kr i porto via MobilPay på nr. 4094 0013.

Vores bedste håb er, at tilføje nyt til MU-Samtaler og gøre det til et vigtig udviklingsforløb mellem leder og ansat fremfor en årligt enkeltstående samtale. – Og at offentlige og private organisationer får et bedre udbytte af at gennemføre MU-Samtaler, der understøtter deres virke, formål og strategier.

 

Tre hurtige om MU-Samtaler

  • Medarbejderudviklingssamtalen (MUS) er en samtale mellem medarbejder og den nærmeste leder. MU-Samtalen handler om medarbejderens trivsel, samarbejdet og den personlige og faglige udvikling.
  • MU-Samtalen er lovpligtige for offentlige organisationer, det vil sige i staten, regioner og kommuner.
  • MU-Samtaler er ikke lovpligtige for private virksomheder, men omkring to ud af tre private virksomheder gennemfører MU-Samtaler eller samtaler, der har fokus på kompetenceudvikling af den ansatte. Samtalerne gennemføres typisk en gang om året.