Workshops

Facilitering af samtaler med par, teams og grupper

Opdag den store variation i emner, personligheder og muligheder du kan støde på i din coaching, når du arbejder med to eller flere i dine samtaler.

Næste gang i 2017

kl. 9:00-16:30 & 8:30-16:00

Live coaching dag

Kom og træn dine samtale færdigheder

Observer samtaler og få professionel feedback på de samtaler du selv fører.

Du øver og får feedback på dine samtaler samtidig med at du har mulighed for at observere andres samtaler og i fællesskab reflektere over din og andres praksis.

Næste gang i 2017

Bedre samtaler

– Indtroduktion til den løsningsfokuserede samtale.

Du er leder, coach, konsulent, projektleder, underviser, sagsbehandler… – og søger en enkel og effektiv interventionsmulighed i hverdagen, hvor du på kort tid kan hjælpe dine kunder, ledere, medarbejdere og kolleger med at sætte klare mål og afdække de ressourcer, som kan bane vejen mod målene.

Næste gang i 2017

Samtaler med langtidsholdbare løsninger

– Udvikl og styrk kvaliteten i dine samtaler og reflekter over, hvad der virkelig kan gøre en forskel i de samtaler du fører.

  • Understøt dine klienter i at skabe de forandringer de ønsker og finde konkrete handlinger som kan hjælpe dem på vej.
  • Følg dine klienter på vej. Opfølgende samtaler gjort enkle og fremadrettet – også når der ikke sker fremskridt.

Næste gang i 2017

Svære samtaler

– Om svære valg, konflikter og indflydelse.

Hvordan understøtter du andre mennesker når de står i situationer med konflikter, hvor der skal træffes svære valg og hvor det gælder om at finde ud af hvor, hvornår og hvordan man kan handle?

Næste gang i 2017

Vedvarende forandring med S.U.R.F.

En forfriskende ny tilgang til samtaler

S.U.R.F. er en måde, hvorpå organisationer eller enkeltpersoner støttes igennem forandring og udvikling. Metoden har vist sig at være et yderst brugbart redskab ved individuel coaching, ved teamudvikling, og når der sker forandringer i organisationer.

Ingen aktuelle datoer

Facilitering af processer i teams og store grupper – med den løsningsfokuseret tilgang

Her er endelig et seminar, hvor du lærer, hvordan du med fordel kan bruge den løsningsfokuserede tilgang i teams og arbejdsgrupper.

Det er en tilgang, som er særligt velegnet til gruppeprocesser som eksempelvis facilitering af møder, ledelse af workshops, projektopstart, team coaching og konferencer.

Ingen aktuelle datoer