Bedre samtaler

Gratis info webinar med live coaching

 

Løsningsfokuserede samtaler

 

Dette todages introduktionskursus er for dig, der søger en enkel og effektiv interventionsmulighed i hverdagen, hvor du på kort tid kan hjælpe dine kunder, ledere og medarbejdere med at sætte klare mål, finde løsninger og afdække de kompetencer, som kan bane vejen mod målene.

Du lærer, hvordan du tager udgangspunkt i eksisterende ressourcer og understøtter mest mulig selvorganisering og dermed ansvar for egen handling hos den enkelte. Du lærer også at skabe fokus på optimale samarbejdsmuligheder. Du lærer også at støtte udviklingen og forandringsprocesser og at forbedre samarbejdet.

 

Enkelt. Kort. Godt.

 

Stigende krav til performance i arbejdslivet skaber tilsvarende behov for, at du som leder, rådgiver, coach, teamleder eller HR-specialist kan understøtte og hjælpe videre på en enkel og hurtig måde. Dette kan for eksempel være i situationer, hvor det gælder om at træffe beslutninger, håndtere en forandring eller løsne op for anspændte forhold.
Du er leder…

…og har brug for flere effektive handlemuligheder i din hverdag, både over for dine medarbejdere, men også over for dine leder-kollegaer. Du har ofte ikke meget tid, derfor er det altid vigtigt at kunne stille de rigtige spørgsmål i øjeblikket.

Du er coach…

…og ønsker at udvide din faglige horisont og værktøjskasse. Bliv inspireret, og få nye coachingredskaber med hjem som nemt kan indbygges i din egen praksis.

Du er konsulent, projekt- eller teamleder…

…og ligesom den erfarne coach og lederen ønsker du ny inspiration og praktiske redskaber, som kan integreres i din egen praksis med det samme. Redskaber, som også gør dig i stand til at agere hurtigt, og på samme tid udnytter det, som allerede virker kombineret med nye idéer.

 

Hvorfor LØFT?

 

Den løsningsfokuserede tilgang (LØFT) er kendetegnet ved sin anerkendende måde at skabe et konstruktivt og fremadrettet refleksionsrum på – og dette endda på kort tid.

At fokusere på løsninger og at gøre mere af det, der allerede virker, er for både enkeltpersoner og teams ofte en hurtigere og mere effektiv tilgang end at analysere problemer og årsagerne til dem.

Den løsningsfokuserede tilgang kan åbne op for (langtids)holdbare løsninger og skabe en vedvarende udviklingproces hos de medvirkende.

 • Program
  • Samtaleforløbet
   Solutionsurfers 5 faser i den løsningsfokuserede samtale.
  • Samtalen
   Afklaring af mål, tegn på udvikling, opfølgning på samtalen.
  • Fra problem til løsning
   Hvordan understøtter, og øger man ledere og medarbejderes evner til at arbejde anerkendende og tænke i løsninger?
  • LØFT som ledelsesværktøj
   Hvordan kan ledere og konsulenter støtte og iværksætte positive forandringer i hverdagen?
  • At være støttende og krævende
   Hvordan forenes disse to roller i et ledelsesmæssigt perspektiv?
  • Teoretisk overblik
   Hvordan adskiller LØFT sig fra andre professionelle samtaler?

Gratis info webinar med live coaching
Praktisk
actp_cl

AALBORG 16.-17. marts 2020 – 3.200 kr. + moms – holdes i samarbejde med CoachingToGå, Sandra Simon Henriksen

KØBENHAVN 19.-20. marts 2020 – 3.800 kr. + moms

Du får desuden ’60 min. efterfølgende personlig coaching med fokus på omsætning af det du har lært.

 

Prisen dækker:

 • Kursusmaterialer
 • Understøttende coachingkort til at tage med hjem
 • Fuld forplejning begge dage
 • 1 times opfølgende individuel coaching som understøtter dig i, at omsætte det lærte til praksis

 

Timer

14 ACSTH (ICF’s Approved Coaching Specific Training Hours). Du får efterfølgende dokumentation på de 14 ACSTH timer som du kan bruge i din videre uddannelse i ICF regi, eller til fornyelse af din certificering.

Spørgsmål? Send en mail til: info@solutionsurfers.dk