bedre samtaler

Tilmeld dig her

Dette todages introduktionskursus er for dig, der søger en enkel og effektiv interventionsmulighed i hverdagen, hvor du på kort tid kan hjælpe dine kunder, ledere og medarbejdere med at sætte klare mål, finde løsninger og afdække de kompetencer, som kan bane vejen mod målene.

Du lærer, hvordan du tager udgangspunkt i eksisterende ressourcer og understøtter mest mulig selvorganisering og dermed ansvar for egen handling hos den enkelte. Du lærer også at skabe fokus på optimale samarbejdsmuligheder. Du lærer også at støtte udviklingen og forandringsprocesser og at forbedre samarbejdet.

LØSNINGSFOKUSEREDE SAMTALER

ENKELT – KORT – GODT

Stigende krav til performance i arbejdslivet skaber tilsvarende behov for, at du som leder, rådgiver, coach, teamleder eller HR-specialist kan understøtte og hjælpe videre på en enkel og hurtig måde. Dette kan for eksempel være i situationer, hvor det gælder om at træffe beslutninger, håndtere en forandring eller løsne op for anspændte forhold.

Du er leder…

…og har brug for flere effektive handlemuligheder i din hverdag, både over for dine medarbejdere, men også over for dine leder-kollegaer. Du har ofte ikke meget tid, derfor er det altid vigtigt at kunne stille de rigtige spørgsmål i øjeblikket.

Du er coach…

…og ønsker at udvide din faglige horisont og værktøjskasse. Bliv inspireret, og få nye coachingredskaber med hjem som nemt kan indbygges i din egen praksis.

Du er konsulent, projekt- eller teamleder…

…og ligesom den erfarne coach og lederen ønsker du ny inspiration og praktiske redskaber, som kan integreres i din egen praksis med det samme. Redskaber, som også gør dig i stand til at agere hurtigt, og på samme tid udnytter det, som allerede virker kombineret med nye idéer.

Hvorfor Løft?

Den løsningsfokuserede tilgang (LØFT) er kendetegnet ved sin anerkendende måde at skabe et konstruktivt og fremadrettet refleksionsrum på – og dette endda på kort tid. 

At fokusere på løsninger og at gøre mere af det, der allerede virker, er for både enkeltpersoner og teams ofte en hurtigere og mere effektiv tilgang end at analysere problemer og årsagerne til dem.

Program

Samtaleforløbet
Solutionsurfers 5 faser i den løsningsfokuserede samtale.

Samtalen
Afklaring af mål, tegn på udvikling, opfølgning på samtalen.

Fra problem til løsning
Hvordan understøtter, og øger man ledere og medarbejderes evner til at arbejde anerkendende og tænke i løsninger?

LØFT som ledelsesværktøj
Hvordan kan ledere og konsulenter støtte og iværksætte positive forandringer i hverdagen?

At være støttende og krævende
Hvordan forenes disse to roller i et ledelsesmæssigt perspektiv?

Teoretisk overblik
Hvordan adskiller LØFT sig fra andre professionelle samtaler?

Praktisk

 

KØBENHAVN 26.-27. august 2020 – 3.800 kr. + moms

AALBORG 1.-2. september 2020 – 3.200 kr. + moms – holdes i samarbejde med CoachingToGå, Sandra Simon Henriksen

ONLINE

Du kan også vælge at tage de to dage som online kursus, der består af 4 moduler á 3,5 timer fordelt over 1 måned. Undervisningen foregår live, der er ingen video optagede lektioner, du skal se igennem. Der vil dog være små samtale opgaver i mellem hvert modul.

Modul 1: 3. september, kl. 9:00-12:30

Modul 2: 10. september, kl. 9:00-12:30

Modul 3: 17. september, kl. 9:00-12:30

Modul 4: 24. september, kl. 9:00-12:30

I det online kursus har du muligheden for at omsætte det lærte bid for bid da, der er en uge i mellem hvert modul.

 

For alle kurser gælder, at du får ’60 min. efterfølgende personlig coaching med fokus på omsætning af det du har lært.

 

Prisen dækker:

  • Kursusmaterialer
  • Understøttende coachingkort til at tage med hjem
  • Fuld forplejning til in-person workshops
  • 1 times opfølgende individuel coaching som understøtter dig i, at omsætte det lærte til praksis

Timer

14 ACSTH (ICF’s Approved Coaching Specific Training Hours). Du får efterfølgende dokumentation på de 14 ACSTH timer som du kan bruge i din videre uddannelse i ICF regi, eller til fornyelse af din certificering.

dine undervisere

Sandra Simon Henriksen

ICF Associated Certified Coach, underviser og behandler

Jeg er uddannet voksenunderviser og coach med speciale i løsningsfokuseret tiltag. I de sidste 20 år har jeg arbejdet som underviser og coach indenfor områderne ledelse, coaching, kommunikation, personlighed- og teamudvikling ved et stort forsikringsselskab i Schweiz. Ved siden af har jeg drevet mit egen klinik som coach og kinesiolog i 10 år. Jeg brænder for at hjælpe andre med at udfolde deres fulde potentiale og til at blive ”den bedste udgave af sig selv”.

Jesper H Christiansen

ICF Professional Certified Coach, mentorcoach og underviser

Jesper står for Solutionsurfers Danmark og er uddannet Kaospilot, systemisk konsulent og løsningsfokuseret coach, og har siden 1997 arbejdet for offentlige og private virksomheder med speciale i teamudvikling og forandringsprocesser.