Workshops

Online masterclass with Peter Szabó, MCC

A precious opportunity for experienced coaches to reflect on professional mastery in the light of ICF competencies and advanced solution-focused practice.

October 10th 2018

14:00 pm to 18:30 pm CET

€330

Bedre samtaler

– Indtroduktion til den løsningsfokuserede samtale.

Du er leder, coach, konsulent, projektleder eller… – og søger en enkel og effektiv interventionsmulighed i hverdagen, hvor du på kort tid kan hjælpe dine kunder, ledere, medarbejdere og kolleger med at sætte klare mål og afdække de ressourcer, som kan bane vejen mod målene.

11.-12. januar 2019

kl. 9:00-16:30 & 8:30-16:00

3.200 + moms inkl. forplejning og materialer

(mere) Lethed i ledelse

Lethed i ledelse er en workshop for ledere, teamledere og HR folk som har brug for enkle og effektive redskaber i hverdagen, der kan sikre fokus på styrker, mål og fremskridt.

Kan også bestilles som 1½ times smagsprøve.

Efter aftale

Svære samtaler

– Om svære valg, konflikter og indflydelse.

Hvordan understøtter du andre mennesker når de står i situationer med konflikter, hvor der skal træffes svære valg og hvor det gælder om at finde ud af hvor, hvornår og hvordan man kan handle?

Efter aftale.

kl. 9:00-16:30 & 8:30-16:00

2.800 + moms inkl. forplejning og materialer

Facilitering af samtaler mellem kolleger og i teams

Opdag den store variation i emner, personligheder og muligheder du kan støde på i din coaching, når du arbejder med to eller flere i dine samtaler.

Efter aftale.

kl. 9:00-16:30 & 8:30-16:00

2.800 + moms inkl. forplejning og materialer

Live coaching dag

Kom og træn dine samtale færdigheder

Observer samtaler og få professionel feedback på de samtaler du selv fører.

Du øver og får feedback på dine samtaler samtidig med at du har mulighed for at observere andres samtaler og i fællesskab reflektere over din og andres praksis.

Efter aftale.

kl. 9:00-16:30 & 8:30-16:00

2.200 + moms inkl. forplejning og materialer

Vedvarende forandring med S.U.R.F.

En forfriskende ny tilgang til samtaler

S.U.R.F. er en måde, hvorpå organisationer eller enkeltpersoner støttes igennem forandring og udvikling. Metoden har vist sig at være et yderst brugbart redskab ved individuel coaching, ved teamudvikling, og når der sker forandringer i organisationer.

Efter aftale.

Facilitering af processer i teams og store grupper – med den løsningsfokuseret tilgang

Her er endelig et seminar, hvor du lærer, hvordan du med fordel kan bruge den løsningsfokuserede tilgang i teams og arbejdsgrupper.

Det er en tilgang, som er særligt velegnet til gruppeprocesser som eksempelvis facilitering af møder, ledelse af workshops, projektopstart, team coaching og konferencer.

Efter aftale.