Vedvarende forandring med S.U.R.F.

En forfriskende metode

Surfere har evnen til at bruge bølgens fremadrettede kraft til at bevæge sig på elegant vis. Solutionsurfers bruger samme evne når de opdager og bruger allerede eksisterende ressourcer til at opnå et ønsket mål.

S.U.R.F. er en måde, hvorpå organisationer eller enkeltpersoner støttes igennem forandring og udvikling. Metoden har vist sig at være et yderst brugbart redskab ved individuel coaching, ved teamudvikling, og når der sker forandringer i organisationer.Vedvarende forandring med S.U.R.F.

Med S.U.R.F. kan du lære at bruge et simpelt, men effektivt værktøj til at designe netop din proces.

 

S.U.R.F. workshop

På workshoppen vil du opdage, hvordan vedvarende resultater hænger sammen med det paradigmeskifte, der kendetegner S.U.R.F.-metoden.

Du kommer til at eksperimentere med skala-spørgsmål og brugen af Skaleboard® som gør, at du kan holde dig oven vande – også i vanskelige situationer.

Du lærer hvordan man kan bruge de effektive S.U.R.F.-spørgsmål som gør, at du og dine klienter vil opleve at I bevæger jer fremad og på samme tid styrker en god relation undervejs. Også selvom der kan opstå udfordrende situationer.

 

Som deltager lærer du:

  • En forfriskende ny metode til at opnå fremskridt og til at understøtte forandring
  • En række effektive spørgsmål der vil vise dig, at du er meget længere fremme, end du og dine kolleger tror.
  • Anvendelse af S.U.R.F.-metoden i forskellige situationer som eksempelvis præstationsvurderinger, fokus på work-life balance eller understøttelse af forandringsprocesser.
  • Materialet på workshoppen består af Peter Szabó’s bog “S.U.R.F. – a refreshing model for sustainable change”.
Hvem bør deltage?

Workshoppen er for folk der arbejder med human ressources, ledere, afdelingsledere, projektledere og erhvervsfolk der er interesserede i at lære en ny og innovativ tilgang til samtaler.

Derudover er workshoppen også for coaches som har interesse i at lære en alternativ metode som er både brugbar og effektiv i arbejdet med klienter, medarbejdere og kollegaer.

Workshoppen vil gøre deltagerne i stand til at arbejde ud fra en metode der er enkel, effektiv og giver mulighed for langtidsholdbare resultater.

Praktisk

S.U.R.F. afvikles som 1 dags workshop med et opfølgende 1½ times webinar efter en måned.

Derudover er der inkluderet 1 times personlig coaching som aftales individuelt.

Vil du gerne have workshoppen internt til din egen virksomhed, så send os en mail.

Mail os