[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_bottom=”90″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Bedre samtaler

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”left” color=”#028a9e” up=”10″ down=”20″][vc_column_text]

Brief Coach – uddannelse i løsningsfokuserede samtaler

[/vc_column_text][vc_column_text]For dig, der allerede har professionelle samtaler som en del af dit daglige arbejde.

Du er coach, konsulent eller leder med coachingopgaver. Måske har du erfaring med løsningsfokuseret arbejde indenfor andre områder og vil introduceres til løsningsfokuseret coaching.

– Og har du ikke erfaring med coaching, er det nok at du har lyst til at udvikle dine kompetencer indenfor samtaler og coaching.

Uddannelsen tager dig direkte til kernen af den løsningsfokuserede tilgang. Du kommer til at opleve, træne og diskutere løsningsfokuserede samtaler og hvilken indflydelse de kan have for det at sætte mål udvikle sig både enkeltvis og i grupper.

Denne form for coaching er en samtalemetode som er kendetegnet ved en høj grad af samarbejde, engagement og effektivitet.

Du lærer de grundlæggende løsningsfokuserede coaching-værktøjer og får individuel coaching, feedback og støtte hele vejen igennem forløbet. Dette hjælper dig til at finde din helt egen unikke coachingstil og blive en kompetent og selvsikker coach.[/vc_column_text][vc_column_text]

Format
  • 12 dages kursus (6 x 2 dage)
  • 88 uddannelsestimer
  • Der afholdes en online konference mellem hvert modul, hvor der fokuseres på individuelle fremskridt og læring samt trænes i coaching samtaler
Underviser

Kurset ledes af Jesper H Christiansen, PCC, certificeret Solutionsurfers træner og medlem af Solutionsurfers Faculty.

Efter kurset modtager du et diplom i løsningsfokuseret coaching. Kurset er pointgivende (ACSTH)* hvis du ønsker at blive certificeret coach af ICF, International Coach Federation på både ACC og PCC niveau.

* Approved Coach Specific Training Hours

Datoer

Modul 1 – 28.-29. august 2017

Introduktion til den løsningsfokuserede samtale. De grundlæggende redskaber og hvordan de adskiller sig fra andre typer samtaler.

Modul 2 – 28.-29. september 2017

Samtaler med langtidsholdbare løsninger. Opfølgende samtale. Udvikling af mål og detaljeret beskrivelse af ønsket fremtid.

Modul 3 – 9.-10.november 2017

Svære samtaler. Om svære valg, konflikter og klientens indflydelse i sådanne situationer.

Modul 4 – december 2017

Facilitering og coaching af samtaler med par, teams og grupper.

Modul 5 – februar 2018

Personlig stil. Specialiteter og alsidighed som coach, i en løsningsfokuseret ramme, sammenholdt med ICF’s kernekompetencer.

Modul 6 – marts 2018

Live coaching og mundtlig eksamen.

Udgifter

Prisen 30.000,- ex moms dækker alle undervisningsmaterialer, bogen “Coaching Plain and Simple” af Peter Szabó og Daniel Meier samt fuld forplejning alle 12 dage.

Det er muligt at betale over flere gange.

Tilmeld dig her.

Sted

Kurset finder sted hos La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”20px”][vc_empty_space height=”20px”][vc_empty_space height=”20px”][vc_single_image image=”380″ img_size=”full” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1425548321282{padding-top: 60px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_empty_space height=”200px”][vc_single_image image=”771″ img_size=”medium” onclick=”custom_link” qode_css_animation=”” link=”http://sfkonference.dk”][/vc_column][/vc_row]