Om solutionsurfers

Book et gratis møde

Solutionsurfers er en international organisation der tilbyder uddannelse og kurser i løsningsfokuseret coaching og samtale.

 

Vores uddannelser og kurser henvender sig til ledere på alle niveauer, coaches, HR-specialister, facilitatorer og selvstændige konsulenter. Målgruppen er kort sagt mennesker med ansvar for mennesker i både den offentlige og private sektor.

Vi vokser stille og roligt, og tilbyder nu kurser i Sverige, Ungarn, Rumænien, Slovakiet, Østrig, Tyskland, Grækenland, Singapore, Malaysia, Sydafrika, Canada – og nu også i Danmark.

Løsningsfokuseret coaching hos Solutionsurfers tæller som træningstimer

Om Solutionsurfers

Løsningsfokuseret coaching hos Solutionsurfers tæller som træningstimer

Jesper H Christiansen

ICF Professional Certified Coach – PCC, og underviser

Jesper er daglig leder af Solutionsurfers Danmark og er uddannet Kaospilot, systemisk-narrativ konsulent og løsningsfokuseret coach, og har siden 1997 arbejdet for offentlige og private virksomheder med speciale i teamudvikling og forandringsprocesser.

Jesper er aktivt involveret i SOLWorld, SFiO – Solution Focus in Organisations – og arrangør af konferencen fremtiden:live.

jhc@solutionsurfers.dk

+45 40 94 00 13

Kontakt

Har du spørgsmål om et kursus, uddannelse og certificeringsmuligheder, er du velkommen til at booke et gratis, 30-minutters møde.

Vær opmærksom på, at bookingen ikke er endelig, før du har modtaget bekræftelse direkte fra mig på mail.

(så husk og tjek din spam-mappe)

Hilsen

Jesper

PS du kan selvfølgelig til hver en tid skrive en mail til mig her: