Om solutionsurfers

Solutionsurfers er en international organisation der tilbyder uddannelse og kurser i løsningsfokuseret coaching og samtale.

 

Vores uddannelser og kurser henvender sig til ledere på alle niveauer, coaches, HR-specialister, facilitatorer og selvstændige konsulenter. Målgruppen er kort sagt mennesker med ansvar for mennesker i både den offentlige og private sektor.

Vi vokser stille og roligt, og tilbyder nu kurser i Sverige, Ungarn, Rumænien, Slovakiet, Østrig, Tyskland, Grækenland, Singapore, Malaysia, Sydafrika, Canada – og nu også i Danmark.

Om Solutionsurfers

Jesper H Christiansen

ICF Professional Certified Coach og underviser

Jesper står for Solutionsurfers Danmark og er uddannet Kaospilot, systemisk-narrativ konsulent og løsningsfokuseret coach, og har siden 1997 arbejdet for offentlige og private virksomheder med speciale i teamudvikling og forandringsprocesser.

Jesper er bestyrelsesmedlem i ICF Danmark og aktivt involveret i SOLWorld, SFiO – Solution Focus in Organisations – og arrangør af konferencen fremtiden:live.

jhc@solutionsurfers.dk

+45 40 94 00 13

Daniel Meier

ICF Professional Certified Coach, medstifter og leder af Solutionsurfers

Daniel er, udover at være medstifter og leder af Solutionsurfers, en erfaren løsningsfokuseret coach med speciale i teams. Han er ansvarlig for Solutionsurfers interne trænerforløb samt temacoachinguddannelser. Daniel er medforfatter til ”Coaching – plain and simple” og er desuden kendt for bogen om løsningsfokuseret teamcoaching: ”Teamcoaching with the SolutionCircle.”

Katalin Hankovszky

M.A., ICF Professional Certified Coach, mentor and trainer

Kati har arbejdet med undervisning og træning i erhvervslivet og offentlige organisationer siden 1995. Hun har været med til at udvikle den specielle løsningsfokuseret didaktik som kendetegner Solutionsurfers træning. Derudover har Kati udgivet bogen “Brief and Simple” som er den største samling af løsningsfokuserede cases fra hele verden.

Peter Szabó

Dr. Jur, ICF Master Certified Coach og medstifter og leder af Solutionsurfers

Peter coacher både private og professionelle i ledelses- og livstemaer. Han er medforfatter til bogen: Løsningsfokuseret Coaching (2007, Hans Reitzels Forlag) sammen med Insoo Kim Berg.
Seneste udgivelse er bogen Coaching – plain and simple skrevet sammen med Daniel Meier. Peter er desuden efterspurgt verden over for sin specielle ledelsescoaching.